Krznene lisice – The Original Furry Cuffs

12,61 

  • Veličina: univerzalna i prilagodljiva na više “zuba” hvatanja.
  • Materijal: metal, umjetno krzno.
  • Dostupne boje: crna, crvena, ružičasta, ljubičasta, bijela, leopard.

 

SKU: N/A Kategorija:
Očisti

Opis

Krznene lisice  The Original Furry Cuffs  – originalne plišane lisice izrađene od metala i obložene bogatim umjetnim krznom za udobnost i zabavu. Metalne lisice s krznom su izvrstan završni dodir bilo kojeg seksi kostima i idealne za izgradnju povjerenja i jačanje zadovoljstva intimnosti.

 

Značajke

Svaki set lisica ima dva ključa i sigurnosni mehanizam  za hitno puštanje. Materijal: metal/umjetno krzno. Umjetno krzno – koje se još popularno naziva i pliš je deblje i bogatije od jeftinijih modela lisica. Bitno je naglasiti da se u kompletu  nalazi set ključeva, no same lisice izrađene su sa sigurnosnim mehanizmom te ih lako možete otvoriti i bez korištenja ključa, što je regulirano zakonom.

The Original Furry Cuffs  su jedna od najpopularnijih vrsta romantičnih iznenađenja. One i izgledaju manje ozbiljno kad se uvedu u spavaću sobu. Oni su sjajna početnička stavka koja neće biti previše neodoljiva prvi put kad ih isprobate. Ove lisice su prekrivene umjetnim krznom tako da se na zglobovima osjećaju mekše i izgledaju više kao nešto što pripada spavaćoj sobi. Lisice s krznom su spojene s lancem i gotovo izgledaju više kao nakit! Plišanu navlaku možete i skinuti po želji.

 

Krznene lisice u praksi

Plišane lisice The Original Furry Cuffs  mogu se koristiti u igrama Role Play u spavaćoj sobi. Ako volite biti dominirani ili kontrolirani u spavaćoj sobi dok prakticirate seks, zaista je zabavno i seksi koristiti lisice. Mnogi i ne znaju da lisice imaju sigurnosni mehanizam. Idealno za igru dominacije/submisije. Lisice su odličan dodatak bilo kojem sexy outfitu ili kostimu.

Krznene lisice su dostupne u raznim bojama, te su zbog toga čest odabir kao poklon za razne prigode kao što su Valentinovo i Božić ( crvene lisice), djevojačke i momačke večeri ( bijele i crne lisice). Za divljeg partnera/partnericu možete odabrati lisice s leopard uzorkom. Za nježne osobe ili samo ljubitelje roze boje tu su ružičaste lisice.

 

Lisice i održavanje

Metalne lisice s krznom imaju i mogućnost da skinete krzno. To je izuzetno bitno za čišćenje i pranje navlake, ali i odlična stvar ako poželite čisto metalne lisice. Plišanu navlaku ručno operite u blagom deterdžentu ili odaberite program ručnog pranja u perilici rublja.

 

 

 

 

 

 

 

Dodatne informacije

Boja

Bijela, Crna, Crvena, Leopard, Ljubičasta, Roza

Brand

NMC