Breathable Ball Gag – kugla za usta

0 od 5

19,78  (149,03 kn)

  • Broj artikla: VETS – 603912320312
  • Referenca: PIPE441323
  • Kategorije: BDSM; Kugla za usta – gag
  • Boja: crna
  • Brza i diskretna dostava
Dostupnost: Na zalihi SKU: VETS-603912320312  Kategorija:

Opis

Breathable Ball Gag

Izvrstan gag za početnike u BDSM igricama, jednako kao i za iskusne poznavatelje. Ima dovoljno rupica za disanje zbog čega se uistinu možete opustiti u bondage igrama ili igrama uloga. Oduzmite sposobnost govora svom partneru dopuštajući mu da neometano diše. Submisivan partner će nositi kuglu za usta i svoje želje će morati iskazati na drugi način osim govora. Ili će samo šutjeti i  činiti sve prema uputama svog dominantnog partnera. Veličina pristaje svima jer je lako podesiva u remenu. Kožni remen pruža dojam nečeg opasnog i moćnog što se jako uklapa u BDSM scenu. Promjer kugle iznosi 3.5 cm čime se ubraja u srednje velike kugle. Zbog toga će zadovoljiti i napredne korisnike, dok će se početnici lakše izboriti s nošenjem zbog neometanog disanja.

 

Kada se koristi Breathable Ball Gag?

Neki ljudi dobivaju erotski užitak iz nošenja fetiš kugle za usta, bilo pokorno – da oni nose kuglu ili dominantno – da gledaju nošenje kugle. U kombinaciji s drugim tjelesnim ograničenjima kroz bondage igre vezanja, neke ljude uzbuđuje da je osoba nesposobna da govori tijekom seksualne aktivnosti, ili ih uzbuđuje zvuk koji nastaje kada pokušaju govoriti. Neke ljude uzbuđuje samo izgled osobe kada nosi gag u ustima. Ako želite isprobati uzbuđenje slično nabrojanima, ali istodobno ne želite nikoga dovoditi u opasnost onda je ova kugla za usta s rupicama dobar izbor. Sa svojim promjerom od 3.5 cm izgleda moćno i opasno, a istodobno pruža opuštajući učinak zbog mnoštva rupica za disanje.

 

Kako se čisti i održava ovaj proizvod?

Dovoljno je oprati kuglu za usta u blagoj sapunici, a za temeljito čišćenje i dezinfekciju preporučamo sprej za čišćenje igračaka.

Osnovne značajke Breathable Ball Gag
  • Veličina: podesiva.
  • Promjer kugle:  3,5 cm.
  • Crna boja.
  • Materijal: ABS, guma, umjetna koža.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dodatne informacije

Brand

Pipedream – Fetish Fantasy Limited Edition

Pogledaj video za proizvod Breathable Ball Gag u ponudi Venus Erotic sex shop-a!