Fetish Fantasy Series Shock Therapy Electro Loops

0 od 5

51,63  (389,01 kn)

Broj artikla: 603912348408

Promjer: 8,1 cm

Materijal: silikon, vinil, metal, abs

Baterija: 1 x „3V“ CR2032 (uključena u paketu)

Boja: crno-srebreno

Brand: Pipedream

Dostupnost: Nema na zalihi SKU: 603912348408 Kategorija:

Opis

Fetish Fantasy Series Shock Therapy Electro Loops – elektro-petlje za šok-terapiju savršene za početnike! Potpuno podesive trake za udarce mogu se koristiti na različite načine i odgovaraju većini veličina.

 

  • Elektro-petlje za šok-terapiju savršene su za početnike
  • Udobne silikonske trake mogu se podesiti pomoću kliznog prstena.
  • Potpuno podesive šok trake mogu se koristiti na različite načine.
  • Pokušajte u obliku manžeta za zglobove ili gležnjeve, ili kao prsten oko penisa ili testisa.
  • Elektro-petlje pružaju nevjerojatnu stimulaciju bez ruku.
  • Kompaktna upravljačka jedinica može se koristiti i sama kao ručni masažer.

 

Kako se koristi Fetish Fantasy Series Shock Therapy Electro Loops?

 

Elektro-petlje Fetish Fantasy Series Shock Therapy Electro Loops  je moguće  postaviti na bilo koje mjesto na tijelu, usmjeravajući sva nevjerojatna zadovoljstva elektrostimulacije na željena područja. Fetish Fantasy Electro Loops pružaju najsavršeniju kontrolu nad željenom razinom i ritmom električne energije dok parovi (ili ljubitelji solo) istražuju uzbudljivosti elektro – igre stimulacije.

Od podatnog, ultra fleksibilnog silikona, svaka petlja ima klizni pojas koji brzo i lako mijenja promjer – zahvaljujući ovoj fantastičnoj značajci, petlje se mogu nositi oko zapešća ili gležnjeva, penisa i testisa – bilo gdje mekani silikon će se zaokružiti. Dva priključka elektrode pričvršćuju se na petlje, a kad se kraj utičnice priključi u ultra kompaktnu upravljačku jedinicu, reprodukcija može započeti.

Raspon raspoložive stimulacije fantastično je impresivan, impulsi se mogu mijenjati od brzog do sporog, kao i intenzitet udara, od nježnijeg trzaja do oštrijeg, lupkajućeg  – podešava se jednostavnim biranjem i prebacivanjem na jedinici.

Kompaktna upravljačka jedinica može se koristiti i sama kao ručni masažer koji se može koristiti bilo gdje na tijelu, ovalni središnji dio djeluje kao tlo, tako da bilo koji dio metalnog vrha koji dodiruje kožu prenosi senzaciju. Samo prebacite prekidač s “Out” na “In” kako biste uživali u ovoj značajci, vratite je natrag kad su spojene petlje. Imajte na umu da obje petlje moraju biti povezane s upravljačkim paketom da bi se elektrostimulacija mogla prenijeti.

 

Koje su mjere opreza pri korištenju Fetish Fantasy Series Shock Therapy Electro Loops?

 

Kao i bilo koju električnu igračku, Fetish Fantasy Series Shock Therapy Electro Loops ne smiju koristiti trudnice ili osobe koje rade sa srčanim pejsmejkerima ili oko njih, niti osobe sa zdravstvenim problemima. Ne koristite za vrijeme vožnje ili upravljanja strojevima. Daljinski zahtijeva 1 3V bateriju, koja je uključena. NE preporučuje se za upotrebu u vodi. Za najbolje rezultate, uživajte u dobrom provodljivom gelu s elektro-petljicama.