Bondage set 3-dijelni

0 od 5

35,70 

  • Broj artikla:
  • VETS – 24914271001
Dostupnost: Na zalihi SKU: VETS-24914271001 Kategorija:

Opis

Bondage set 3-dijelni

Fetiš set za vezanje izrađen od crnog satena s utkanim crvenim uzorcima koji sadrži tri predivna fetiš komada: lisice, masku za oči i bič.

  • Sadržaj: lisice, maska za oči, bič.
  • Lisice imaju čvrsti čičak i povezane su lancem koji se može odvojiti.
  • Maska za oči ima rastezljivu vrpcu te pristaje svim veličinama.
  • Bič duljine 38 cm je napravljen od imitacije kože.
  • Materijal: poliuretan, poliester, metal.

 

Što je posebno kod ovog  bondage seta od 3 dijela?

Ovaj erotski bondage set je izrađen od bogatije tkanine za ljubitelje lijepog dizajna. Crni saten sa utkanim crvenim uzorcima izgleda jako otmjeno i bogato i pruža nam drukčiji doživljaj. Za ljubitelje igri vezanja koji imaju i fetiš na lijepi dizajn!

Ovaj predivni erotski fetiš set za vezanje sadrži sve što vam treba za uzbudljivu čarobnu noć! Lisice, masku za oči i bič!

Lisice su udobne i pristaju svima zbog svojeg kopčanja na čičak, koje je vrlo jednostavno, ali ujedno i jako čvrsto kako bi bez problema ograničilo pokrete ruku. Lisice su povezane crnim metalnim lancem, no on ima odvojivu kopču tako da ih možete i razdvojiti.

Maska za oči ima rastezljivu vrpcu na stražnjoj strani pa je stavljanje/skidanje jednostavno, a samo nošenje je udobno. Maska je dovoljne širine da potpuno i komotno prekrije oči. Ukidanjem osjetila vida ojačat će druga osjetila, te ćete bolje osjetiti poljupce i dodire.

Bič ima elegantnu dršku sa kožnim prstenom na vrhu. Kožne trake su duljine 38 cm. Naravno, sve je to od umjetne kože (poliuretan) koja izgleda ujednpo i sexy i opasno. Koristite bič za svoj sexy performans; kao dopunu sexy outfitu, za lagano maženje po tijelu, ili kaznite partnera/icu sa blagim udarcem. Vašoj mašti nema granica!